Materiale textile premium pentru protectie solara

Material textil – Docril ®-5 ani garantie la decolorare in mediul exterior.

 MADE IN SPANIA .

Acoperiti terasa dumneavoastră de gradina cu Docril®. 

Docril® este cea mai buna alegere ca material atunci când cumpărăti o copertina, umbrela, cort, deoarece acesta este fabricat 100% din fire vopsite-fibre acrilice (se adauga pigmenti de vopsea in molecula de fibra), folosindu-se cel mai bun proces de prelucrare și vopsire cunoscut pe piata. 

In trecut multi producatori foloseau bumbacul, pentru a fi în stare proaspătă, doar că bumbacul, fiind o fibra naturala, putrezeste din cauza ploii și a umezelii. De accea materialul acrilic este cel mai sigur pentru confectionarea de corturi, copertine, umbrele, sezlonguri si alte sisteme ce tin de umbrire. 

In procesul de vopsire cu soluție se adaugă pigmenți in molecula de fibra (acest procedeu se foloseste ca sa nu se decoloreze panza), astfel se creaaza legături care sunt dificile de a se destrama chiar și după câțiva ani, și care sunt mult mai puternice decât cele in care se foloseste procedeul clasic de vopsire a materialului sau a firului. 

Aceasta este singura modalitate de a garanta calitatea maximă și durabilitatea țesăturilor Docril®. Materialul Docril® foloseste și Teflon® (marcă înregistrată de DuPont) în procesul de finisare. Teflon® protejează tesatura. Creaza o bariere care consolidează hidrofug, adica impiedica patrunderea apei și întârzie aderarea murdăriei. În plus, aceasta nu reduce permeabilitatea la aer (lasa tesatura sa respire) și nu este perceptibil la vedere, miros si atingere.

 

SPECIFICATII TEHNICE.

Caracteristici: Valoare. Standard.
compozitie 100% fibra acrilica
greutate 295 g/m2 UNE-EN ISO 2286-2
latime material 120cm
rezistenta la penetrarea apei 35cm H2O UNE 20811
Spray test 100 UNE 24920
rezistenta la uleiuri 6 6 AATCC118
rezistenta tesaturi la tractiune 130 daN/5cm UNE-EN ISO 13934
rezistenta batatura la rupere 75 daN/5cm UNE-EN ISO 13934
Alungirea tesaturi la rupere max 30% UNE-EN ISO 13934
alungire batatura la rupere max 20% UNE -EN ISO 13934
Rezistenta culori la intemperii artificiale 7-8 UNE-EN ISO 105-1304
protectie U.V 80%
  • DOCRIL, DOCRIL N-MARINE

Garantia acoperă orice deteriorare anormală a proprietăților fizice și de culoarea a tesaturii Docril, având în vedere că instructiunile de întreținere au fost urmate în mod corespunzător. Factorul de Protecție Ultraviolet este (80+%).

 Țesăturile Docril® sunt certificate cu valoarea maximă de protectie solara (80+%), în conformitate cu Standardul European, Standard UV 801. 

Docril Safe & Clean, este o barieră de protecție care respinge murdăria, facilitând curățarea și întreținerea panzei. Petele lichide formează picături care aluneca cu ușurință pe suprafața, fără a pătrunde tesatura. Datorita acestui tratament țesăturile Docril® se auto-curata.

Garanția include înlocuirea materialului necesar, excluzând alte cheltuieli, cum ar fi taxele poștale, cusut și / sau asamblare. Această garanție nu acoperă daunele cauzate de accidente, acțiune mecanică, frecare, produse chimice, agenți agresivi, abuzul și / sau neglijență. Această garanție se aplică de la data achizitiei materialului. Orice reclamatie trebuie să fie însoțită de actele de cumparare care sa ateste că țesătura instalata este Docril®.

  • INTRETINERE SI CURATARE TESATURI DOCRIL, DOCRIL N-MARINE

Va recomandam intretinerea materialului pentru a atinge o durata de viață mai lungă și un aspect mai bun.

Va sugeram sa curățati tesatura Docril® cu o perie moale și apă calduta. Pentru pete, curatarea se face cu un detergent neutru amestecat cu apă călduță (maxim 40 ° C), dupa care se va clati. Materialul trebuie lăsat să se usuce înainte de a fi rulat. În cazul în care materialul trebuie să fie rulat, (când materialul este încă umed), acesta poate fi uscat cu un aparat cu aer, dar nu fierbinte, datorita calitatilor tehnice panza oricum se usuca foarte repede, în sine. 

În cazul în care aveți nevoie de mai multe informații cum să se respecte îngrijirea și curățarea nu ezitati sa ne contactati si vom fi bucuroși să vă dam mai multe informații. Țesăturile noastre Docril® pot fi calcate in modul uscat (mai puțin de 66 ° C / 150 ° F) cu programul sintetic. Nu trebuie călcat cu aburi.

Pentru a menține toate proprietățile la valori maxime ale materialului (respingerea de apă) și pentru a minimaliza efectele expunerii la elemente exterioare , se recomandă ca panza sa fie adunata în structura sa atunci când este complet uscata după ploaie, în condiții de ceață sau foarte umede.

CUVINTE CHEIE. Preturi materiale textile pret. Material textil Docril pentru mediul exterior, Depozit online materiale textile Bucuresti. Firma cu materile textile impermeabile, Materiale copertine, acrilice. Material pentru corturi si umbrele impermeabile. Material textil cu 5 ani garantie.

 

 

DOCRIL 5 ANI .

DOCRIL GARDEN 5 ANI .

DOCRIL NAUTICA 5 ANI .

SUNLESS 5 ANI.

SUNLESS GLASS 5 ANI.